image

Besut - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Besut daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Besut yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Besut dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Hasyimah Hashim & Co., Besut

No. 8, Tingkat Atas, Perkedaian Majlis Daerah Besut, Pasar Baru Kuala Besut, 22300 Besut, Terengganu

image

Rita Maisurah & Associates, Besut

No. 246-A, Jalan Padang, Kg Raja, 22200 Besut, Terengganu

image

Zukri Jusoh & Co., Besut

Pt 365 & 366, Wisma Zukri Jusoh, Rk Pmint, Jalan Pasir Akar, Jerteh, 22000 Besut, Terengganu

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp