image

Dungun - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Dungun daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Dungun yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Dungun dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Amisah & Co., Dungun

Lot 7874, Tingkat 2, Jalan Yahaya Ahmad, (Sura Gate), 23000 Dungun, Terengganu

image

Chambers Of Suriana Mohd Noor, Dungun

Lot 122, 1st Floor, Jalan Besar Paka, Paka, 23100 Dungun, Terengganu

image

Ghazali Ismail & Co., Dungun

Pt 14194 A, Tingkat 1, Jalan Balai Besar, Kg Alor Tempoyak, 23000 Dungun, Terengganu

image

Hadi Zamani & Associates, Dungun

1st Floor, No. 7A, Lot 3562, Jalan Baru Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu

image

Khairul Sofian Anuar & Co., Dungun

Lot 7927, Tingkat 2, Jalan Baru Pak Sabah, 23000 Dungun, Terengganu

image

Razila Rohaya & Co., Dungun

Lot 6595, Tingkat 2, Jalan Yahaya Ahmad, Sura Gate, 23000 Dungun, Terengganu

image

Rushdi Yusop & Partners, Dungun

K-157, 2nd Floor, Jalan Paka, 23000 Dungun, Terengganu

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.