image

Gelang Patah - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Gelang Patah daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Gelang Patah yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Gelang Patah dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ching Tan & Assoc., Gelang Patah

No. 9-2, Jalan Prima Niaga 1, Jalan Tanjung Kupang, 81550 Gelang Patah, Johor

image

Fadzilah & Co., Gelang Patah

No. 27A, Jln Medan Nusa Perintis 6, Taman Nusa Perintis 2, 81200 Gelang Patah, Johor

image

Lim Law Chambers, Gelang Patah

No. 54, Jalan Laman Setia 4/9, Taman Laman Setia, 81550 Gelang Patah, Johor

image

Malini & Co, Gelang Patah

No. 7-3(3rd Floor), Jalan Prima Niaga 1, Taman Gp Prima, Jalan Ulu Choh, 81550 Gelang Patah, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp