image

Gemas - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Gemas daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Gemas yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Gemas dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Khairil, Hafizullah & Hanisah, Gemas

No. 16, 1st Floor, Jalan Mahkamah, 73400 Gemas, Negeri Sembilan

image

Lee Boon Peng & Co., Gemas

Pt 4612, 1st Floor, Pekan Gemas, 73400 Gemas, Negeri Sembilan

image

Tunku Amiruddin & K K Chew, Gemas

No. 12 & 13, Bangunan Lim Chin Moh, Jalan Lintang, 73400 Gemas, Negeri Sembilan

image

Yw Tan & Co., Gemas

No. 19, 1st Floor, Bangunan Lim Chin Moh, Jalan Lintang, 73400 Gemas, Negeri Sembilan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.