image

Jalan Genting Klang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Jalan Genting Klang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Jalan Genting Klang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Jalan Genting Klang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Alice George, Kuala Lumpur

Unit E-5-3A, Starparc Point, Jalan Ibukota, Off Jalan Genting Klang, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Ling Yoke Hooi & Co, Kuala Lumpur

No. 1-23, 1st Floor, Pv 128, Jalan Genting Klang, Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Nor & Associates, Kuala Lumpur

278-3-1 Wisma Mutiara Genting, Jalan Ayer Jerneh, Off Jalan Genting Klang, 53200 Setapak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp