image

Jalan Tun Ismail - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Jalan Tun Ismail daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Jalan Tun Ismail yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Jalan Tun Ismail dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Apandi Ali & Co, Kuala Lumpur

No. 36A, Menara Dato' Onn, Putra World Trade Centre, 45, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Balwant Singh Sidhu & Co, Kuala Lumpur

Suites 2-1-3 & 2-1-4, 'Woodlands', 2, Perkarangan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Hafarizam Wan & Aisha Mubarak, Kuala Lumpur

P.O. Box 38 Suite 13A, Level 13, Menara Dato' Onn, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Mohd Hafarizam Harun, Kuala Lumpur

Suite 1, Level 5, Menara Dato' Onn, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Shahrul Hamidi & Haziq, Kuala Lumpur

Suite 1, Level 7, Menara Dato Onn (Pwtc), Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.