image

Nusajaya - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Nusajaya daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Nusajaya yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Nusajaya dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Anuar Yusof & Partners, Nusajaya

Chamber Unit 16-02, Jalan Nusaria 11, Taman Nusantara, 79200 Nusajaya, Johor

image

L Y Lu & Co., Nusajaya

No. 56A, Jalan Persisiran Perdana 1, Horizon Hills, 79100 Nusajaya, Johor

image

Tan Vincent & Azmi, Nusajaya

No. 181-A, Jalan Nb2 2/2, Taman Nusa Bestari 2, 79150 Nusajaya, Johor

image

Yong & Rajah, Nusajaya

8-01, Jalan Nusa Bestari 6/2, Taman Nusa Bestari, 79150 Nusajaya, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp