image

Pokok Sena - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Pokok Sena daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Pokok Sena yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Pokok Sena dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Farisha Bahar & Co., Pokok Sena

80, Jalan Sena, Taman Bandar Baru, Pokok Sena, 6400 Pokok Sena, Kedah

image

Hanis Nor Amiza & Partners, Pokok Sena

No. 4, Tingkat Atas, Taman Bandar Baru, Fasa 1, 06400 Pokok Sena, Kedah

image

Shanishah Amiza & Associates, Pokok Sena

A28, Tingkat Atas, Jalan Sena 10, Taman Bandar Baru 2, 6400 Pokok Sena, Kedah

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.