Seputeh - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Seputeh daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Seputeh yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Seputeh dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

James & Co, Kuala Lumpur

No. 18, Jalan Taman Seputeh 2, Taman Seputeh, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

K Ganesh & Associates, Kuala Lumpur

K. Ganesh Villa, No. 28, Jalan Taman Seputeh 1, Taman Seputeh, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

M C Tan & Co, Kuala Lumpur

No. 7, Jalan Taman Seputeh 7, Taman Seputeh, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Manpreet Kaur Shergill, Kuala Lumpur

Unit 20A-9-3, Robson Heights Condominium, Persiaran Endah, Taman Seputeh, 50460 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Michael Chow, Kuala Lumpur

No. 58A, Jalan Bukit Raja, Off Jalan Taman Seputeh, Taman Seputeh, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Tan Chun Hao, Kuala Lumpur

21-1, Jalan Telok Panglima Garang, Taman Seputeh, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

W.H.Hidayah & Mizuraini, Kuala Lumpur

No. 39, Lorong Jambatan, Taman Seputeh, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp