image

Alor Gajah - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Alor Gajah daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Alor Gajah yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Alor Gajah dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ali & Partners, Alor Gajah

No. A6, Arked Masjid Tanah, Lot Pt 4750, Mukim Sungai Baru Ulu, 78200 Alor Gajah, Melaka

image

Fadzil Naydu & Co., Alor Gajah

No. Mp3-1, (Tingkat Atas), Jalan Lesung Batu Jaya Utama, Taman Lesung Batu Jaya, 78000 Alor Gajah, Melaka

image

Fadzlullah & Co., Alor Gajah

No. 450, Jalan Dimensi 5, Taman Dimensi, 78000 Alor Gajah, Melaka

image

Law Chambers Of Maya Khalid, Alor Gajah

No. 20-3, Tingkat 3, Jalan Perniagaan Jelatang, Pusat Perniagaan Jelatang, 78000 Alor Gajah, Melaka

image

Muhammad Azizi Mahat & Co., Alor Gajah

No. Pp 5278, Tingkat Atas, Jalan Pengkalan Indah 2, Taman Pengkalan Indah 2, 78000 Alor Gajah, Melaka

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.