image

Ayer Tawar - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Ayer Tawar daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Ayer Tawar yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Ayer Tawar dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Cheng Ting Chin & Co., Ayer Tawar

8, Taman Semarak Jaya, 32400 Ayer Tawar, Perak

image

Hoon & Partners, Ayer Tawar

No. 183 1st Floor, Jalan Seri Sentosa 1, Taman Medan Seri Sentosa, 32400 Ayer Tawar, Perak

image

Ngeh & Co., Ayer Tawar

No. 59, Ground Floor, Main Road, 32400 Ayer Tawar, Perak

image

S H Wong & Ng, Ayer Tawar

Lot 1015, Tingkat Satu, Jalan Ling Sing Hang, 32400 Ayer Tawar, Perak

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.