image

Bahau - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Bahau daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Bahau yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Bahau dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Jimmy M.P. Ng & Associates, Bahau

No. 19, Tingkat Atas, Jalan Masjid, Pusat Perniagaan Bahau, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

Lee Boon Peng & Co., Bahau

No. 121, 1st Floor, Jalan Gurney, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

Lee Boon Shian & Co., Bahau

No. 34, First Floor, Jalan Besar, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

Lim Hong Nian & Co., Bahau

125, 1st Floor, Jalan Gurney, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

S. Anand & Associates, Bahau

No. 137, Tingkat Satu, Jalan Damai, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

Salina, Suriyati & Co., Bahau

No. 11, Tingkat Atas, Jalan Mawar 1, 72100 Bahau, Negeri Sembilan

image

V. Gobi & Assoc., Bahau

No. 130A, Tingkat 1, Jalan Gurney (Mewah), 72100 Bahau, Negeri Sembilan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.