image

Bayan Baru - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Bayan Baru daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Bayan Baru yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Bayan Baru dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ajmer Sandhu & Ong, Bayan Baru

1-12B-1, Suntech @ Penang Cybercity, Lintang Mayang Pasir 3, 11950 Bayan Baru, Penang

image

Badruzzaman & Kamal, Bayan Baru

No. 28, Tingkat 1, Jalan Tengah, Taman Sri Tunas, 11950 Bayan Baru, Penang

image

Munawir & Baidura, Bayan Baru

70-3-27, D Piazza Mall, Jalan Mahsuri, 11900 Bayan Baru, Penang

image

Winnie & Ong, Bayan Baru

No. 19, 1st Floor, Lorong Kampung Jawa, 11950 Bayan Baru, Penang

image

Wong-Chooi & Mohd Nor, Bayan Baru

No. 15, Lorong Mayang Pasir 5, Taman Sri Tunas, 11950 Bayan Baru, Penang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.