image

Bukit Baru - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Bukit Baru daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Bukit Baru yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Bukit Baru dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Adnan Rashid & Co., Bukit Baru

No. 16-1, Jalan Dr1, Taman Delima Raya, 75150 Bukit Baru, Melaka

image

Ho & Company, Bukit Baru

4440-C, Jalan Melor, 75150 Bukit Baru, Melaka

image

Shamsuddin & Co., Bukit Baru

No. 9-1, Jalan Kpaa 1, Kompleks Perniagaan Al-Azim, 75150 Bukit Baru, Melaka

image

Veni & Associates, Bukit Baru

B7-2, Jalan Pkcak 1, Pusat Komersial Cendana Ayer Keroh, 75450 Bukit Baru, Melaka

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.