image

Jalan Pahang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Jalan Pahang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Jalan Pahang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Jalan Pahang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Dass, Jainab & Assoc, Kuala Lumpur

Wisma Mariamah, No. 14, Jalan 65C, Off Jalan Pahang Barat, Pekeliling Business Centre, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Gk Ganesan, Kuala Lumpur

Lot 10 A.1, Level 10 A, Grand Seasons Avenue, 72, Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Hasnan Hamzah, Kuala Lumpur

No. 29B, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Irmohizam Gurdev & Co, Kuala Lumpur

No. 20-6A, Tingkat 1, Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Sahidi Mohamad & Co, Kuala Lumpur

27-2, Jalan 65C, Off Jalan Pahang Barat, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.