image

Jasin - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Jasin daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Jasin yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Jasin dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ibrahim Nik Junainah & Assoc., Jasin

Jb 8794 & Jb 8795, Jln Bh 1, Taman Bemban Heights, 77200 Jasin, Melaka

image

M. Bala Simenchalam & Co., Jasin

Ja 9961 1A, First Floor, Bandar Baru Jasin Iii, 77000 Jasin, Melaka

image

Mohd Latip & Assoc., Jasin

No. 24, Jalan Kesang, 77000 Jasin, Melaka

image

Ng Fun Boon & Co, Jasin

Ja 8284, 1st Floor, Bandar Baru Jasin Iii, 77000 Jasin, Melaka

image

Y.E Pang, Jasin

Jc 531-1, Jalan Bestari 5, Bandar Jasin Bestari, Seksyen 2, 77200 Jasin, Melaka

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.