image

Jengka - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Jengka daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Jengka yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Jengka dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Azmi Hussain & Co., Jengka

No. 26, Tingkat 1, Lorong Mutiara 5, Nadi Kota, Bandar Tun Abdul Razak Jengka, 26400 Jengka, Pahang

image

Ida Rodziyani & Associates, Jengka

No. 5, Tingkat Atas, Lorong Jed 2, Bandar Jengka, 26400 Jengka, Pahang

image

Salman, Apandi, Mizi & Azmi, Jengka

No. 4, Tingkat 1, Lorong Jed 1, Nadi Kota, Bandar Jengka, 26400 Jengka, Pahang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.