image

Kamunting - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kamunting daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kamunting yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kamunting dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Bukari Shuhaida & Partners, Kamunting

22, Tingkat Atas, Jalan Mkj/2, Medan Kamunting Jaya, 34600 Kamunting, Perak

image

Fauziah Ahmad Puat & Co., Kamunting

No. 81A, Jalan Medan Perwira 1, Medan Perwira, 34600 Kamunting, Perak

image

Janariah Zuraini & Co., Kamunting

No. 79A, 1st Floor, Jalan Medan Perwira 1, Taman Perwira, 34600 Kamunting, Perak

image

Mustafa Ghazali & Associates, Kamunting

No. 7A, 1st Floor, Persiaran Kamunting 2, 34600 Kamunting, Perak

image

Norehan Zakaria & Associates, Kamunting

No. 83B, Jalan Medan Perwira 1, Medan Perwira, 34600 Kamunting, Perak

image

Yoga & K H Ng, Kamunting

No. 28, 1st Floor, Jalan Medan Saujana 2, Medan Saujana, 34600 Kamunting, Perak

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp