image

Kelana Jaya - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kelana Jaya daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kelana Jaya yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kelana Jaya dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Aznul & Co, Kelana Jaya

A-203-1, Level 2, Block A, Kelana Square, No. 17, Jalan Ss 7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor

image

Farez Jinnah, Kelana Jaya

A-11-05, Plaza Taragon Kelana, No. 3, Jalan Ss 6/6, 47301 Kelana Jaya, Selangor

image

Ganaeswaren & Latib, Kelana Jaya

B-206, Kelana Puteri Kondominium, No.1, Jalan Ss 7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor

image

Leena Fauziah & Associates, Kelana Jaya

Unit 303, Level 3, Block D, Kelana Square, No. 17, Jalan Ss 7/26, 47301 Kelana Jaya, Selangor

image

Nur Ashikin Rahmat & Partners, Kelana Jaya

No. 49, Jln Ss4A/3, Kelana Jaya, 47301 Kelana Jaya, Selangor

image

Salleh Abas Yaacob & Sofiah, Kelana Jaya

E205 Kelana Parkview, Jalan Ss 6/2, 47301 Kelana Jaya, Selangor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.