image

Kuala Lipis - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kuala Lipis daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kuala Lipis yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kuala Lipis dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Andrew Jye & Co., Kuala Lipis

No. 3-1, Lorong Bbkl 2/3/1, Bandar Baru, 27200 Kuala Lipis, Pahang

image

Chew & Kong, Kuala Lipis

No. 45-1, Lorong Bbkl 2/2/1, Bandar Baru Kuala Lipis, 27200 Kuala Lipis, Pahang

image

M. Ananth, Suzieta & Co., Kuala Lipis

95, First Floor, Jalan Besar, 27200 Kuala Lipis, Pahang

image

Nor & Associates, Kuala Lipis

No. 5, Tingkat Satu, Pusat Perniagaan Makmur, 27200 Kuala Lipis, Pahang

image

Yam & Associates, Kuala Lipis

Lot 9, Level 2, Centre Point, 27200 Kuala Lipis, Pahang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.