image

Kuala Nerus - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kuala Nerus daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kuala Nerus yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kuala Nerus dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Hanif & Co., Kuala Nerus

Lot 11455/B, Telaga Daing, Jalan Teluk Ketapang, Seberang Takir, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

image

Khairul Sofian Anuar & Co., Kuala Nerus

Tingkat 2,Lot Pt35341,Dataran Tembesu, Jalan Tembesu 2, Wakaf Tembesu, 21200 Kuala Nerus, Terengganu

image

Rosnah Zakaria & Co, Kuala Nerus

No. 8/Pt 26302, Perumahan Kokitab 11, Jalan Aman, Kg Wakaf Baru, Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

image

Sulaimi, Sharmini & Partners, Kuala Nerus

Pt 35389-1, Dataran Austin, Jalan Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.