image

Kuala Pilah - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kuala Pilah daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kuala Pilah yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kuala Pilah dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ariff Abu Bakar & Co, Kuala Pilah

No. 8, Tingkat Atas, Jalan 1/1, Taman Ampang Tinggi, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

image

Haslinda Mokhtar & Fatimawati Ismail, Kuala Pilah

Tingkat Mezzanine, Lot 03, Bangunan Th, Lot 234, Jalan Dato' Undang Johol, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

image

Izaffi Khan & Associates, Kuala Pilah

No. 7, Tingkat Atas, Jalan Angkasa Ria, Taman Bukit Pilah Perdana, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

image

K L Low & Co., Kuala Pilah

No. 200 Ground Floor, Jalan Raja Melewar, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

image

Lee Boon Peng & Co., Kuala Pilah

172-B, 1st Floor, Jalan Melang, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

image

Musa, Kuala Pilah

Lot. No.6880, Kampung Ulu Melang, 72000 Kuala Pilah, Negeri Sembilan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.