image

Kuala Rompin - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Kuala Rompin daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Kuala Rompin yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Kuala Rompin dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Fizee, Zaki & Osman, Kuala Rompin

No. 87, Tingkat Atas, Jalan Usahawan, Bandar Baru Rompin, 26800 Kuala Rompin, Pahang

image

Mohd Fadzli & Co., Kuala Rompin

Suite 84, Floor 1 & 2, Jalan Usahawan, Bandar Baru Rompin, 26800 Kuala Rompin, Pahang

image

Zamir Zamri & Co, Kuala Rompin

No. 17A, Tingkat 2, Jalan Sentosa 4, Taman Sentosa, Bandar Baru Rompin, 26800 Kuala Rompin, Pahang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.