image

Lukut - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Lukut daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Lukut yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Lukut dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Kasthuri Basir Shah & Partners, Lukut

No. 46,1st Floor Jalan Springhill 9/12, Bandar Springhill, 71010 Lukut, Negeri Sembilan

image

Lee Boon Peng & Co., Lukut

No. 880, 1st Floor,Taman Aman, Pekan Lukut, 71010 Lukut, Negeri Sembilan

image

Ow Yong & Associates, Lukut

1st Floor, Lot 15858, Taman Perindustrian Lukut Raya, Batu 6, Jalan Seremban, 71010 Lukut, Negeri Sembilan

image

Yeow Toh & Assoc., Lukut

No. 28, First Floor, Taman Aman (Phase 3), 71010 Lukut, Negeri Sembilan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp