image

Lunas - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Lunas daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Lunas yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Lunas dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

K. Kiren Ram & Associates, Lunas

No. 180, Tingkat 1, Taman Seri Seladang, 09600 Lunas, Kedah

image

Tan Chong & Co., Lunas

No. 297, Tingkat Atas, Jalan Mewah 8, Taman Mewah 2, 09600 Lunas, Kedah

image

Tengku Hezrul & Partners, Lunas

No. 334, Lorong Ks 5/7, Kulim Square, 09600 Lunas, Kedah

image

The Chambers Of B.Y.Khoo, Lunas

No. 1239,Lorong Ks 1/3, Kulim Square, 09600 Lunas, Kedah

image

V. Nyana & Associates, Lunas

279, Lorong Cendawan 3/8, Taman Bayam 2, 09600 Lunas, Kedah

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.