image

Machang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Machang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Machang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Machang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Adlizan Hatman & Maizal, Machang

Pt 3212, Lorong Srjk (C) Pei Hwa, Jalan Bahagia, 18500 Machang, Kelantan

image

Ahmad Zakhran & Associates, Machang

No. 2A, Tingkat 2, Bangunan Sebelah Esso, Hadapan Terminal Bas Express, 18500 Machang, Kelantan

image

Ariffin & Nazri, Machang

60-A, Bangunan Pkink, 18500 Machang, Kelantan

image

Azura Shaniza Nabilla & Co., Machang

Lot 1306 B, Batu 25, Sebelah Jpj Machang, 18500 Machang, Kelantan

image

Mansur & Yazrudin, Machang

Lot 3135 Kweng Hitam, 18500 Machang, Kelantan

image

Nooraida & Co., Machang

Lot 726, Lorong Dua, Jalan Belakang Hospital Machang, 18500 Machang, Kelantan

image

Shariena Masliana Azlida & Co, Machang

No. 2A, Pt 7048, Tingkat Atas, Bazar Mara Machang, 18500 Machang, Kelantan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.