image

Marang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Marang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Marang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Marang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Abdul Haris & Co., Marang

Lot Pt 87, Tingkat Atas Kedai Pmint, Jalan Kuala Berang, Bukit Payong, 21400 Marang, Terengganu

image

Aziz Rahman & Co., Marang

Lot Pt 8918, 1st Floor, Bandar Marang, 21600 Marang, Terengganu

image

Chambers Of Suriana Mohd Noor, Marang

Lot Pt 8918, Tingkat 1, Bandar Marang, 21600 Marang, Terengganu

image

Fathinajwaa & Co., Marang

No. 10, Tingkat Satu, Arked Mara, 21600 Marang, Terengganu

image

Hamidah Rosmawati & Assoc., Marang

No. 8, Bazar 16, Unit Pekan Bukit Payong, 21400 Marang, Terengganu

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.