image

Medan Damansara - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Medan Damansara daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Medan Damansara yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Medan Damansara dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Amarjit’s Chambers, Kuala Lumpur

No. 33, Lorong Setiapuspa 2, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Azlinda & Agnes Chan, Kuala Lumpur

17, Jalan Belimbing, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

B C Tan & Co, Kuala Lumpur

No. 112, Jalan Kasah, Medan Damansara, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Haijan Omar & Co, Kuala Lumpur

No. 5, 2nd Floor, Jalan Setiapuspa, Medan Damansara, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Mohd Akhir & Partners, Kuala Lumpur

32 Lorong Beluntas 1, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Rizal Abdullah & Co, Kuala Lumpur

No. 14, Lorong Beluntas 1, Medan Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.