image

Medan Idaman - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Medan Idaman daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Medan Idaman yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Medan Idaman dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Ak Gurcharan & Associates, Kuala Lumpur

No. 1 No.2-229 Plaza Idaman, No.70 Jalan 6/21D, Medan Idaman, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Baljit Kaur & Co, Kuala Lumpur

No. 24, M Floor, Jalan Jernai 3, Medan Idaman, Batu 5, Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Jamaliyah Hidayah & Co, Kuala Lumpur

18-2 Jalan Jernai, Medan Idaman Business Centre, Batu 5 Gombak, 53100 Gombak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

K C Tang & Co, Kuala Lumpur

No. 16-1, Jalan Jernai 6/21D, Medan Idaman, Batu 5, Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Wan Sharifah Jamilah & Partners, Kuala Lumpur

15B, Jalan Jernai 2, Medan Idaman, Gombak, 53000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.