image

Melati Utama - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Melati Utama daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Melati Utama yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Melati Utama dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Joe Shahrul Husni & Co, Kuala Lumpur

No. 27-1, Jalan Melati Utama 4, Melati Utama, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Mohd Irwan Mohd Mubarak, Kuala Lumpur

Suite 15-2, Jalan Melati Utama 4, Taman Melati Utama, Gombak, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Noorzi & Associates, Kuala Lumpur

B-0-6 Pv5 Platinum Hill, No. 2, Jalan Melati Utama 3, Taman Melati Utama, Setapak, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.