image

Miharja - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Miharja daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Miharja yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Miharja dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Alphone & Co, Kuala Lumpur

29C1-3-6 Miharja Condo, Jalan Palong, Batu 2 1/2 Cheras, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Devi & Company, Kuala Lumpur

No. 17, M Floor, Jalan 4/93, Taman Miharja, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

K P Goh & Partners, Kuala Lumpur

No. 17-1, Jalan 3/93, Taman Miharja, Batu 2 1/2, Off Jalan Cheras, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Law Office Of Kc Lim, Kuala Lumpur

27D2-14-2, Condominium Miharja, Jalan Palong, Cheras, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Leong & Co, Kuala Lumpur

Suite A-2-3A, Level 4, Block A, Menara Uncang Emas (Ue 3), Taman Miharja, No. 85, Jalan Loke Yew, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Y.F. Yuen & Co, Kuala Lumpur

No. 33-1, Jalan 3/93, Off Jalan Lombong, Taman Miharja, 55200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.