image

OUG Parklane - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di OUG Parklane daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam OUG Parklane yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam OUG Parklane dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Anthony Hee & Cheng, Kuala Lumpur

A4-1-49, Jalan 1/152, Oug Parklane, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Juliana Johari Chang & Associates, Kuala Lumpur

E1-23-09, Block E1, Oug Parklane, Jalan 1/152, Off Puchong Road, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.