image

Pasir Gudang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Pasir Gudang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Pasir Gudang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Pasir Gudang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Alia Husin & Co., Pasir Gudang

No. 42-A1 & 42-A2, Pusat Perdagangan Pasir Gudang, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor

image

Faizah Aishah Rahman & Associates, Pasir Gudang

No. 28-A2, Pusat Perdagangan, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor

image

J. Sharmini & Co., Pasir Gudang

No. 7, Jalan Melati 8, Taman Flora Heights, 81700 Pasir Gudang, Johor

image

Raziyan Rahim & Associates, Pasir Gudang

No. 18A, Aras Satu, Jalan 9/9, Perjiranan 9., Taman Air Biru, 81700 Pasir Gudang, Johor

image

Sahril, Niza & Co., Pasir Gudang

No. 24A, Jalan Serangkai 18, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor

image

Suriani & Partners, Pasir Gudang

No. 21-A3, Pusat Perdagangan, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp