image

Pasir Puteh - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Pasir Puteh daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Pasir Puteh yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Pasir Puteh dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Azman, Wan Helmi & Associates, Pasir Puteh

F13, Bangunan Arked Mara, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

image

Fauzana Nurihan & Harwani, Pasir Puteh

Lot A1. 6, Tingkat 1, Plaza Mara Pasir Puteh, Jalan Kota Bharu, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

image

Rozma Baharin & Samila Awang Hamat, Pasir Puteh

Jkr 360, Jalan Besar, Sebelah Pejabat Pos Cherang Ruku, Cherang Ruku, 16700 Pasir Puteh, Kelantan

image

Syariful & Wan Zul, Pasir Puteh

Lot A2-10, Tingkat 2, Plaza Pasir Puteh, Jalan Kota Bharu, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

image

Wrigglesworth & Co., Pasir Puteh

Lot 1686, 1st Floor, Section 2, Jalan Kota Bharu, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.