image

Seberang Jaya - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Seberang Jaya daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Seberang Jaya yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Seberang Jaya dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Anita Paramjit & Associates, Seberang Jaya

18-B-1, Jalan Todak 2, Pusat Bandar, Bandar Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Penang

image

Ghazi & Lim, Seberang Jaya

Units 69-1 & 69-2, Jalan Todak 6, Pusat Perniagaan Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Penang

image

Mahen & Co., Seberang Jaya

No. 2, 1st Floor, Jalan Todak 5, Bandar Sunway, 13700 Seberang Jaya, Penang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.