image

Senawang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Senawang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Senawang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Senawang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Adnan Rashid & Co., Senawang

29-1 & 30-1, Jalan Taman Komersil Senawang 7, Senawang Commercial Park, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

image

Azizi Aziz & Co., Senawang

No. 220, Jalan Rosmerah 11, Taman Teratai, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

image

Mohd Zaki & Co., Senawang

No. 1889, Jalan Lavender Heights 46, Taman Lavender, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

image

T H Khoo & Co., Senawang

No. 85-1, Jalan Taman Komersial Senawang 4, Taman Komersial Senawang, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

image

Z.J. Newaz & Co., Senawang

No. 5-1, 1st Floor, Jalan Coco Drive 1, Taman Bandar Senawang, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.