image

Taman Bukit Desa - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Bukit Desa daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Bukit Desa yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Bukit Desa dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Chris Chong & Company, Kuala Lumpur

No. 44, Jalan Bukit Desa 3, Taman Bukit Desa, Kepong, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Leow & Associates, Kuala Lumpur

No. 5A, 1st Floor, Jalan Bukit Desa 5, Taman Bukit Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

S G Lingam & Co, Kuala Lumpur

No. 27, Jalan Bukit Desa 5, Taman Bukit Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

S. Kavita & Associate, Kuala Lumpur

No. 23, Jalan Bukit Desa 6, Taman Bukit Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

See Sui Hou & Co, Kuala Lumpur

No. 46, Jalan Taman Bukit Desa, Taman Bukit Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.