image

Taman Danau Desa - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Danau Desa daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Danau Desa yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Danau Desa dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Benjamin Yean & Co, Kuala Lumpur

No. 11-1, 1st Floor, Plaza Danau 2, Jalan 2/109F, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Lau Wong & Partners, Kuala Lumpur

19-2 & 19-3, Plaza Danau 2, Jalan 5/109F, Taman Danau Desa, Off Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Lim Chen Yee & Associates, Kuala Lumpur

12-2, Jalan 5/109F, Plaza Danau 2, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

M Nordin & Associates, Kuala Lumpur

31-3 (3rd Floor), Plaza Danau 2, Jalan 1/109F, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Rafida Razak & Co, Kuala Lumpur

No. 5-3, Jalan 5/109F, Plaza Danau 2, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Sing Lim & Low, Kuala Lumpur

19-2, Plaza Danau 2, Jalan 4/109F, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Teo & Lee, Kuala Lumpur

Unit 5, Prima Villa, No.2 Jalan 109 F, Taman Danau Desa, 58100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.