image

Taman Duta - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Duta daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Duta yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Duta dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Adlan & Haji Suhaimi, Kuala Lumpur

No. 6, Lorong Duta Dua, Off Persiaran Duta, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Isa & Co, Kuala Lumpur

8D-1-7, 8 Lrg Kota 4 Off Jln Duta, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Tunku Intan Yashar & Associates, Kuala Lumpur

12-0-08, Hartamas Regency, Persiaran Dutamas , Off Jalan Duta, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.