Taman Keramat - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Keramat daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Keramat yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Keramat dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

Abdul Malik Zamri & Co, Kuala Lumpur

No. 2-1G, Jalan Au 1A/4F, Taman Keramat Permai, 54200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Rosidi Hassan & Co, Kuala Lumpur

No. 17-1, Jalan Au 1A/4B, Taman Keramat Permai, 54200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Syairus Raihan & Co, Kuala Lumpur

No. 14-3, Tingkat 3, Jalan Au 1A/4C, Taman Keramat Permai, 54200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp