image

Taman Lembah Maju - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Lembah Maju daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Lembah Maju yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Lembah Maju dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Amin Petra & Partners, Kuala Lumpur

No. 39-1R, Block H, Jalan Maju 3/3, Taman Lembah Maju, Ampang, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Fareez Jahaya & Co, Kuala Lumpur

39-1F, Block H, Jalan Maju 3/3, Taman Lembah Maju, 56100 Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

K.H. Low & Raymond Tan, Kuala Lumpur

No. 57-2R, Level 2, Block C, Jalan Maju 3/1, Taman Lembah Maju, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Mun Sing & Co, Kuala Lumpur

No. 8M (Block F), Jalan Maju 3/3, Taman Lembah Maju, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

T. Harpal & Associates, Kuala Lumpur

No. 47/1F, Block C, Jalan Maju 3/1, Taman Lembah Maju 3/1, 56100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.