image

Taman Tan Yew Lai - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Taman Tan Yew Lai daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Taman Tan Yew Lai yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Taman Tan Yew Lai dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Bell & Lee, Kuala Lumpur

45-2A, Level 2, Og Business Park, Jalan Taman Tan Yew Lai, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Fong Law Office, Kuala Lumpur

Unit 63-1B, Og Business Park, Jalan Tan Yew Lai, Taman Tan Yew Lai, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

Gunavathy Manikam, Kuala Lumpur

No. 316, Jalan 8A, Taman Tan Yew Lai, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

image

R. Yogeswari & Co, Kuala Lumpur

Lot No. 61-2A, Og Business Park, Jalan Taman Tan Yew Lai, 58200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.