image

Tampoi - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Tampoi daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Tampoi yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Tampoi dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Loh & Renga, Tampoi

Suite 2.05,Level 2, Lot 54,Km 10.8,Jalan Skudai, 81200 Tampoi, Johor

image

Mimirahayu Haniff Heng & Partners, Tampoi

No. 25, Jalan Pembangunan, Taman Desa Rahmat, 81200 Tampoi, Johor

image

Mk Nizam, Rizal & Partners, Tampoi

19-01A, Jalan Titiwangsa 3/3, Taman Tampoi Indah, 81200 Tampoi, Johor

image

Sharifuddin & Co., Tampoi

No. 26A, Jalan Padi Emas 4/5, 81200 Tampoi, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.