image

Tangkak - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Tangkak daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Tangkak yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Tangkak dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

A K Yeong & Co., Tangkak

No. 24A, Jalan Gambir 5A, Pusat Komersil Gambir, Bukit Gambir, 84800 Tangkak, Johor

image

Aimi Osman & Co., Tangkak

Lot 2161A, Parit Jarum Darat, Bukit Gambir, 84800 Tangkak, Johor

image

Chris Lee & Partners, Tangkak

No. 3, Jalan Dataran 1, Taman Bandar Tangkak, 84900 Tangkak, Johor

image

Hock & Associates, Tangkak

Lc 260, Jalan Muar, 84900 Tangkak, Johor

image

Kik Fenny & Co, Tangkak

No. 5, Tingkat Satu, Pusat Perniagaan Naib Long, Jalan Naib Long, 84900 Tangkak, Johor

image

Lee Fook Leong & Co., Tangkak

No. 100, First Floor, Jalan Payamas, 84900 Tangkak, Johor

image

S.Y. Sia & Partners, Tangkak

No. 13, Jalan Kemajuan, Off Jalan Payamas, 84900 Tangkak, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.