image

Telok Panglima Garang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Telok Panglima Garang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Telok Panglima Garang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Telok Panglima Garang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Azian & Partners, Telok Panglima Garang

No. 131-A, Jalan Palas 2, Taman Dato Hormat, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

image

Mark Law Chambers, Telok Panglima Garang

No. 23-1, Jalan Flora 2/2, Bandar Rimbayu, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

image

Raha Yasin & Co., Telok Panglima Garang

No. 2 (Tingkat Satu), Jalan Permai, Taman Sijangkang Permai, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

image

Salwa Ulfa Zehan, Telok Panglima Garang

No. 45-1, Jalan Pahlawan 1, Taman Pahlawan, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

image

Shermaine Tan & Co., Telok Panglima Garang

No. 30A, Jalan Utama 55, Taman Jaya Utama, Telok Panglima Garang, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.

Whatsapp