image

Triang - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Triang daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Triang yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Triang dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Bahari Choy & Nongchik, Triang

No. 18, Tingkat 1, Jalan Dagangan 5, Pusat Dagangan Triang, 28300 Triang, Pahang

image

Ho Mogan & Nor’Aini, Triang

No. 39 & 41, Tingkat Atas, Jalan Dagangan 8, Pusat Dagangan Triang, 28300 Triang, Pahang

image

Jasmadi , Izhan & Azwani, Triang

No. 1, Tingkat 1, Jalan Dagangan 4, Pusat Dagangan Triang, 28300 Triang, Pahang

image

Mok & Partners, Triang

No. 5, Tingkat Satu, Jalan Dagangan 6, Pusat Dagangan Triang, 28300 Triang, Pahang

image

Nor & Associates, Triang

No. 29,Tingkat 1, Jalan Triang Sentral 1, Sentral Triang, 28200 Triang, Pahang

image

Yau & Co., Triang

No. 26, Tingkat Satu, Jalan Dagangan 7, Pusat Dagangan Triang, 28300 Triang, Pahang

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.