image

Ulu Tiram - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Ulu Tiram daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Ulu Tiram yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Ulu Tiram dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Aida Anisa & Associates, Ulu Tiram

No. 30-01 Jalan Bestari 51/2, Taman Bestari Indah, 81800 Ulu Tiram, Johor

image

Cheng & Partners, Ulu Tiram

No. 29-02, Jalan Cantik 20, Taman Pelangi Indah, 81800 Ulu Tiram, Johor

image

Khairin-Nisa & Co., Ulu Tiram

No. 31B, Jalan Sasa 5, Taman Gaya, 81800 Ulu Tiram, Johor

image

M. Kasinadan & Partners, Ulu Tiram

No. 7A, Jalan Raya, Taman Tiram Baru, 81800 Ulu Tiram, Johor

image

W K Tan & E G Lee, Ulu Tiram

No. 7A, Jalan Sasa 1, Taman Gaya, 81800 Ulu Tiram, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.