image

Wakaf Bharu - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Wakaf Bharu daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Wakaf Bharu yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Wakaf Bharu dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

Abd. Razak & Co., Wakaf Bharu

No. 279 Dusun Langgar, Kota Kubang Labu, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan

image

Azizi Hizwar & Co., Wakaf Bharu

Lot 2954, Tingkat 1, Jalan Putra, Bandar Baru Pasir Pekan, Wakaf Bharu, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan

image

Roshamshul & Zulfikar, Wakaf Bharu

Pt 2953, Jalan Putra, Bandar Baru Pasir Pekan, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan

image

Wan Hafizulamin & Co., Wakaf Bharu

Lot 3163 Kg. Kutan Hulu, 16250 Wakaf Bharu, Kelantan

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.