image

Yong Peng - Senarai Peguam dan Firma Guaman

Cari peguam terbaik di Yong Peng daripada senarai firma guaman kami dan dapatkan informasi yang diperlukan untuk membantu anda memilih peguam Yong Peng yang paling sesuai.

Klik pada senarai firma guaman di bawah untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai nombor telefon, laman web, alamat, dan maklumat-maklumat penting yang lain. Kami juga telah menyenaraikan tarikh kemasukan dan juga kelayakan setiap peguam untuk membantu anda memutuskan peguam yang terbaik.

Kesemua peguam Yong Peng dan firma guaman di laman web ini adalah berdaftar dengan Majlis Peguam Malaysia dan mempunyai kesahan dan legitimasi. Majlis Peguam ini diwujudkan di bawah Akta Profesion Undang-Undang 1976. Majlis ini merupakan sebuah badan bebas yang bertujuan untuk melindungi kepentingan profesion undang-undang dan orang ramai.

image

C L Boo & Assoc., Yong Peng

No. 112, Jalan Besar, 83700 Yong Peng, Johor

image

Eeu & Mazlida, Yong Peng

196A, First Floor, Jalan Besar, Taman Sembrong Baru, 83700 Yong Peng, Johor

image

K K Lim, Yong Peng

No. 19, 1st Floor, Jalan Bayan, Taman Utama, 83700 Yong Peng, Johor

image

S.K. Koh & Co., Yong Peng

No. 23B, Jalan Templer, 83700 Yong Peng, Johor

image

Tan & Tan, Yong Peng

No. 224, 1st Floor, Jalan Besar, 83700 Yong Peng, Johor

image

Zh Wong, Yong Peng

18, Jalan Permai, Taman Yong Peng Jaya, 83700 Yong Peng, Johor

Laman web ini mengumpulkan peguam-peguam dari pelbagai bidang seperti hartanah, syariah atau syarie, keluarga, pekerjaan, sivil, jenayah dan sebagainya. Selain itu, para peguam dari firma guaman yang tersenarai juga ada yang menyediakan perkhidmatan dalam bidang perundangan seperti perbankan, kemuflisan, kewangan, komersial, korporat dan kontrak. Juga turut merangkumi khidmat guaman serta undang-undang dalam bidang berkaitan cukai, kerajaan, arbitrasi, litigasi, dan lain-lain lagi.